Start verkoop duurzame en gasvrije woningen Kade Noord in Alblasserdam

Alblasserwerf cv is gestart met de verkoop van 33 duurzame woningen in Kade Noord in Alblasserdam. Kade Noord vormt het afsluitende project in de gebiedsontwikkeling De Werven en omvat de verkoop van zes kadewoningen en 27 luxe appartementen. Naar verwachting start de bouw in het tweede kwartaal van 2019. Alblasserwerf cv betreft een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed. De bouw is in handen van Kroon & de Koning, onderdeel van Koninklijke VolkerWessels.

Kade Noord

Kade Noord wordt gerealiseerd op de voormalige scheepswerf van Verolme en ligt direct aan de rivier De Noord. Met de voltooiing van Kade Noord wordt de gebiedsontwikkeling De Werven in Alblasserdam afgerond. In totaal zijn hier dan 400 woningen gerealiseerd. In het plan worden zes ruime kadewoningen met een vide gerealiseerd met prijzen vanaf € 599.000 v.o.n. Daarnaast komen er 24 luxe appartementen en drie penthouses verdeeld over drie Urban villa’s met ieder vijf bouwlagen. De appartementen variëren in grootte van 59 m2 tot en met 123 m2 en de penthouses van 210 m2 tot en met 226 m2. De prijzen zijn vanaf € 254.000 tot en met € 521.500 en een penthouse vanaf € 1.079.000 v.o.n. Alle bewoners kunnen genieten van een vrij zicht op rivier de Noord. Voor de deur stopt de waterbus met vervoer naar Rotterdam, Dordrecht of een andere tussenliggende halteplaats. Het ontwerp van de woningen komt van Klunder Architecten.

Duurzaam en toekomstbestendig

Kade Noord wordt duurzaam ontwikkeld met een hoge ambitie op het gebied van energie en comfort. Alle woningen worden uitgevoerd met vloerverwarming, zonnepanelen en een individuele bodemwarmtepomp. Dit zorgt in combinatie met een goede isolatie voor een zeer energiezuinige woning, die duurzaam en toekomstbestendig is. Een bodemwarmtepomp betekent een woning zonder gas en biedt de bewoners meerdere voordelen. Gasvrij wonen draagt bij aan een gunstig (binnen)klimaat, het verschaft een financieel voordeel en zorgt voor een grotere veiligheid binnenshuis.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.wonenaandenoord.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.


Over VolkerWessels Vastgoed

Als zelfstandige, onafhankelijke en nationale werkmaatschappij binnen de VolkerWessels groep voelen wij ons optimaal thuis in de wereld van creatie, ontwikkeling en realisatie van kwalitatief hoogwaardige leef-, woon- en werkomgevingen. De combinatie van handelen in vrijheid, beschikken over de expertise van een hecht netwerk aan ervaren specialisten binnen de groep en – zeker niet in de laatste plaats – gebruik maken van de gedegen marktpositie van onze moederorganisatie, maakt VolkerWessels Vastgoed een interessante en betrouwbare partner. Opdrachtgevers en andere partners ontdekken bij ons een brede expertise als het gaat om architectuur, bouwkunde, duurzaamheid, economie, infrastructuur, marketing, productontwikkeling en stedelijke vernieuwing. www.vwvastgoed.nl

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media