Start verkoop De Reder op Scheveningen Het Vervolg

Woningen eerste fase gerealiseerd

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start zaterdag 11 april met de verkoop van de 17 appartementen en 9 Rederwoningen in het plan De Reder Het Vervolg. Dit betreft een uitbreiding op het eerder gerealiseerde plan De Reder op Scheveningen met onder meer een appartementengebouw met 61 appartementen. Kopers genieten inmiddels in hun woning op deze unieke locatie van een ruim uitzicht over de Tweede Binnenhaven in Scheveningen.
1345_de_reder_a1b_01_MAIL.LR.

Woningaanbod
Het gevarieerde woningaanbod van het vervolgplan bestaat uit veertien drie- en vierkamerappartementen, twee topappartementen, één penthouse en negen stadswoningen type Rederwoning XL. Het ontwerp van de woningen komt van AWG Architecten in Antwerpen. De woonoppervlaktes variëren van 126 m2 voor een driekamerappartement tot en met 176 m2 voor het penthouse. De appartementen hebben alle een fraai uitzicht op de binnenhaven. De prijzen van de appartementen zijn vanaf € 400.000 (driekamerappartement) tot en met € 955.000 v.o.n.(penthouse) inclusief een parkeerplaats in de parkeergarage. De Rederwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 150 m2 en de prijzen zijn van € 370.000 tot en met € 385.000 v.o.n. inclusief een parkeerplaats in de parkeergarage. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw.

Start verkoop
De start verkoop vindt plaats op zaterdag 11 april van 13.00 tot 15.00 uur in The Harbour Club, Dr. Lelykade 5 in Scheveningen. Tijdens de start verkoop is woningdocumentatie beschikbaar en is het verkoopteam aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden. Zie voor meer informatie www.derederopscheveningen.nl.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media