Start verkoop aardgasvrije en energieneutrale woningen Larense Veld in Almere Haven

De verkoop van Larense Veld in Almere Haven is gestart. Het gaat om 51 aardgasvrije en energieneutrale woningen waarvan 35 ruime rijwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen in de populaire stijl van de jaren dertig. Larense Veld is een project van ontwikkelingscombinatie V.O.F. De Vijfde Stad, een samenwerking van gebieds-en vastgoedontwikkeling AM en Ballast Nedam Development.


Larense Veld

Larense Veld ligt in Almere Haven aan een intiem hofje omringd door bos en park en met alle voorzieningen in de nabijheid. Het actuele woningaanbod betreft 35 extra ruime rij- en hoekwoningen van 5,40 en 6 meter breed en 16 karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen op een ruime kavel van circa 240 tot 265 m². De koopsommen zijn voor de rijwoningen vanaf € 269.000 en voor de twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 399.000.

Individuele woonwensen

De twee-onder-een-kapwoningen beschikken over een parkeerplaats op eigen erf. De huizen worden afgewerkt met luxe tegelwerk en sanitair. Kopers hebben de mogelijkheid hun woning geheel woonklaar af te laten leveren inclusief vloer- en wandafwerking. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid voor individuele woonwensen, zoals een uitbouw, een erker of een dakkapel en er zijn diverse indelingsvarianten voor de woonlagen mogelijk.

Beide woningtypen zijn ontworpen door Schippers Architecten BNA te Den Haag. De realisatie is in handen van BAM Wonen. Meer informatie is te vinden op de website van Larense Veld: www.larenseveld.nl.

Standaard innovatief verwarmingssysteem

Voor gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Ballast Nedam Development waren de resultaten van een onderzoek onder geïnteresseerden aanleiding om alle woningen aardgasvrij uit te voeren en energieneutrale woningen aan te bieden. Elke woning beschikt standaard over een innovatief verwarmingssysteem. Een warmtepompinstallatie in combinatie met zonnepanelen, levert warmte en energie. Een zeer goede isolatie, slimme ventilatie en vloerverwarming doen de rest.
Voor meer informatie over het onderzoek klik hier. 

De Laren

Larense Veld maakt deel uit van De Laren. In deze nieuwe wijk in Almere Haven staan inmiddels woningen voor diverse doelgroepen. Bovendien zijn een supermarkt en een integraal kindcentrum al aanwezig. De Laren telt uiteindelijk ongeveer 450 nieuwe woningen.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Over Ballast Nedam Development

Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Rönesans holding en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch. Voor meer informatie kijk op www.development.ballast-nedam.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media