Start verkoop 64 energieneutrale en gasvrije woningen in Hoef en Haag in Vianen

Hoef en Haag CV (een samenwerking van gebiedsontwikkelaars AM en BPD) start 7 februari met de verkoop van 64 woningen in deelplan Het Dorpshart fase 3 in Hoef en Haag in Vianen. Het betreft een aanbod van duurzame woningen, die worden voorzien van een warmtepomp en 12 tot 26 zonnepanelen. De woningen zijn gasvrij en energieneutraal (EPC ≤ 0,0). Een groot deel van de woningen wordt gerealiseerd aan de gracht of aan de Meander, de nieuw aan te leggen watergang, zodat veel bewoners straks genieten van een uitzicht over het water.

Hoef en Haag, het nieuwe dorp aan de Lek

In samenwerking met de gemeente Vijfheerenlanden ontwikkelen AM en BPD Hoef en Haag, een nieuw en sfeervol dorp van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Bewoners beschikken hier over een ruime woning in een groene, waterrijke en historische omgeving aan de Lek, op vijftien autominuten van Utrecht. Hoef en Haag is volop in ontwikkeling. De eerste twee fasen met circa zeshonderd woningen zijn al grotendeels gerealiseerd. Naast woningen komen er ook diverse voorzieningen, waaronder een basisschool, supermarkt, kinderdagverblijf, gezondheidscentrum, kleinschalige winkels en horeca. In de huidige fase worden zestig rijwoningen en vier twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De prijzen zijn vanaf € 249.900 tot € 559.900 v.o.n. De bouw van de woningen is in handen van BAM Wonen.

Meer informatie over Hoef en Haag is te vinden op www.hoefenhaag.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook  www.am.nl.

Over BPD

BPD, Bouwfonds Property Development, is een van de grootste gebiedsontwikkelaars in Europa. Het bedrijf is werkzaam vanuit 16 regionale kantoren in Nederland en Duitsland. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 340.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is marktleider in Nederland, een top 3 speler in Duitsland en onderdeel van Rabobank. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd-de.de.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media