Start realisatie Hollandsche Werf in IJsselstein

Nieuwe fase van nieuwbouwproject Oranje Nassaukades
Onder de naam Hollandsche Werf gaat een nieuwe fase van het succesvolle project Oranje Nassaukades in IJsselstein van start. Op 1 mei start Hollandsche Werf CV de bouw van de eerste tien woningen op het voormalig terrein van de gemeentewerf. In deze nieuwe buurt worden in nauwe samenwerking met de gemeente IJsselstein in totaal 49 woningen gerealiseerd. Hollandsche Werf CV is een samenwerking tussen riz bouw, Florie en Van den Heuvel, Van Wijk Aannemersbedrijf Nieuwegein en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.
1499,0 AM-U Gemeentewerf IJsselstein - 18 - 72 dpiLR

Hollandsche Werf volgt op de succesvolle verkoop en realisatie van de deelplannen aan de Zomerweg en Eiteren van Oranje Nassaukades. De locatie bevindt zich evenals de eerste plandelen op loopafstand van het historische centrum van IJsselstein en ligt direct aan de Hollandsche IJssel. De nieuwe buurt ligt op korte afstand van diverse winkel-, sport- en culturele voorzieningen en heeft een goede aansluiting op belangrijke uitvalswegen.

Woningaanbod
De tien eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van circa 116 m2. Het ontwerp van de woningen komt van Inbo Architecten Woudenberg. Er zijn op dit moment nog enkele woningen beschikbaar. De bouw van de woningen is in handen van Floriz vof (een samenwerking van Florie en van den Heuvel en riz bouw).

Naast de eengezinswoningen bestaat het woningaanbod uit hofwoningen en kadewoningen. De hofwoningen hebben een royaal woonoppervlak van circa 158 m2 en liggen rondom een groen en autovrij plein. De kadewoningen met een woonoppervlakte van circa 148 m2 beschikken over vrij uitzicht over de Hollandsche IJssel. Meer informatie over het plan en over de woningen is beschikbaar op www.oranjenassaukades.nl. Zie ook www.facebook.com/oranjenassaukades.

Woonenquête
Belangstellenden kunnen zich via de website www.oranjenassaukades.nl aanmelden en desgewenst deelnemen aan een digitale enquête waarin zij hun woonwensen kunnen aangeven. De uitkomsten van dit onderzoek worden benut om de woningen in het plan zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van potentiële kopers.
Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media