Start presale Koningskwartier in Zevenhuizen

GOM Zuidplaspolder (samenwerking tussen AM, Amvest, ASR, Heijmans en Woonbron) start vrijdag 13 maart de presale van de eerste fase van het plan Koningskwartier in Zevenhuizen. In totaal worden in dit plan 78 woningen gerealiseerd. De ontwikkeling van GOM Zuidplaspolder omvat 37 woningen.

KK Karmijn

Woningaanbod
In de eerste fase van Koningskwartier komen in totaal 78 woningen waaronder 58 eengezinswoningen, achttien twee-onder-een-kap en geschakelde woningen en twee vrijstaande villa’s in verkoop. De woningen hebben een Oud Hollandse architectuur. Deze worden door twee partijen (Thunnissen en GOM Zuidplaspolder) ontwikkeld en gerealiseerd. Het plandeel van GOM Zuidplaspolder omvat 22 rijwoningen, veertien (geschakelde) twee onder een kapwoningen en één vrijstaande woning. Door de slimme isolatie voldoen de woningen ruimschoots aan energielabel A. De prijzen van deze woningen zijn vanaf € 219.500 v.o.n.

vtwonen woonstijlen
Met het vtwonen inrichtingspakket wordt de kopers in Koningskwartier de keuze geboden hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past. Het vtwonen inrichtingspakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap afgewerkt in de kleur(en) naar keuze.

Planpresentatie
De planpresentatie en presale vindt plaats op vrijdag 13 maart van 17.00 tot 20.00 uur in Van der Valk Hotel Nieuwerkerk, Parallelweg 185 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Tijdens de presale is verkoopdocumentatie beschikbaar en is het verkoopteam aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de woningen. Zie ook www.woneninkoningskwartier.nl.

Koningskwartier
Het Koningskwartier is een van de deelplannen binnen de gebiedsontwikkeling Zevenhuizen-Zuid en ligt op loopafstand van het bestaande dorp aan de Zuidplasweg in Zevenhuizen. Elk deelplan krijgt een eigen karakter door de afwisselende architectuur. De deelplannen worden alle gekenmerkt door een groene en speelse opzet met pleintjes. Parkeren is mogelijk op de eigen oprit of in zogenaamde parkeerkoffers. Deze parkeerkoffers zijn ingepakt met groen en zorgen ervoor dat het straatbeeld niet gedomineerd wordt door geparkeerde auto’s. Met deze opzet krijgt Zevenhuizen-Zuid een dorpse uitstraling, die naadloos aansluit bij de bestaande bebouwing in het dorp.

De woningbouw in Zevenhuizen-Zuid is één van de prioriteitsprojecten voor de gemeente Zuidplas in het kader van de Zuidplaspolderontwikkeling. De Zuidplaspolder is een overwegend agrarisch gebied dat ligt in de driehoek Rotterdam – Zoetermeer – Gouda. Ruimtelijk wonen is een centraal thema in Zuidplaspolder. De provincie Zuid-Holland werkt hier samen met andere partijen aan grootschalige gebiedsontwikkeling. In de ontwikkeling van het gebied staat een juiste combinatie van wonen, werken (glastuinbouw), leefomgeving en infrastructuur voorop. De eerste wijk Zevenrozenhof is uitverkocht en inmiddels al deels gerealiseerd.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media