Start presale in Riet Park in ‘s-Hertogenbosch

Ontwikkeling twintig statige woningen in Rietveld stijl

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is gestart met de presale van twintig woningen in Riet Park, onderdeel van het plan De Hoven in ’s-Hertogenbosch. Riet Park maakt deel uit van de laatste fase van het noordwestelijke deelgebied De Hoven in De Groote Wielen in ‘s-Hertogenbosch. Om optimaal invulling te geven aan de keuzevrijheid en de wensen van toekomstige bewoners biedt AM belangstellenden de mogelijkheid mede invulling geven aan de verschillende woonsferen en indelingen van de woningen in Riet Park. Belangstellenden kunnen via de website middels een digitale enquête hun woonwensen kenbaar maken.

WEB straataanzicht

De Hoven is een van de zes deelgebieden van De Groote Wielen en wordt een moderne, tuinstedelijke wijk dichtbij het water. De naam is afgeleid van de indeling van het plan, waarbij de woningen zijn opgesteld rondom openbare groene hoven. De Hoven is verdeeld in kwadranten, waarvan De Rozenhof er één is en waarvan Riet Park deel uit maakt.

Riet Park
AM ontwikkelt twintig statige huizen in de stijl van Rietveld naar een ontwerp van Bureau Boosten Rats uit Maastricht. De ontwikkeling betreft drielaagse twee-onder-een-platdak woningen, waarvan een aantal met dakterras zijn uitgevoerd. De woningen worden gekenmerkt door royale leefruimtes van minimaal 175 m2 met diverse indelingsmogelijkheden. De woningen kijken alle uit op het nieuw aan te leggen Kanaalpark. De prijzen voor deze woningen zijn vanaf circa € 375.000 v.o.n. De bouw van de woningen is in handen van Dura Vermeer Bouw in Rosmalen.

Woonwensen
Middels de projectwebsite kunnen belangstellende zich aanmelden en hun woonwensen voor Riet Park kenbaar maken. Deze reacties zullen worden benut voor de verdere ontwikkeling van het plan. Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.woneninrietpark.nl. De verkoop van de woningen is in handen van Boumij makelaars en Het Waare Huis in ’s-Hertogenbosch.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Persbericht presale Riet Park juni 2014

 

 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media