Start oplevering appartementen Fourty5High in Amersfoort

Wethouder Pim van den Berg verricht officiële handeling
Ontwikkelingscombinatie Mondriaanlaan (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Heijmans Vastgoed) viert woensdag 26 februari de start van de oplevering van de appartementen van de 45 meter hoge woontoren Fourty5High in Amersfoort. Wethouder Pim van den Berg verricht hierbij de officiële handeling. Het totale aanbod in Fourty5High bestaat uit 141 appartementen, waarvan vijfennegentig procent is verkocht. Het complex wordt volgens planning in het eerste kwartaal van 2014 opgeleverd.

45H  2014-01-31  foto gepoetst

Het appartementengebouw ligt op de hoek van de Piet Mondriaanlaan en de Groningerstraat. Het complex ligt dicht bij het centrum en tegenover het nieuwe Eemplein, het multifunctionele centrumplan met winkels, bioscoop, horeca en culturele voorzieningen en beschikt over een ondergrondse parkeergarage. Het ontwerp van Fourty5High is van De Zwarte Hond Architecten. De bouw is in handen van Heijmans.

Huidig aanbod appartementen
Er zijn nog enkele 2- en 4-kamerappartementen, alsmede een penthouse beschikbaar. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van circa 60 tot 250 m2. Prijzen zijn vanaf € 149.900 v.o.n. voor een tweekamerappartement (inclusief afbouwpakket en een complete keuken) tot en met € 835.000 v.o.n. voor een penthouse met circa 250 m2 aan woonoppervlakte en twee parkeerplaatsen.

Duurzaam wonen

Alle appartementen worden voorzien van een duurzaam verwarmingsysteem. Hiervoor wordt het innovatieve systeem van warmte-/koude opslag (WKO) toegepast. Voor deze voorziening wordt gebruik gemaakt van de bodem als energiebron. Door gebruik van een warmtepomp worden de appartementen door middel van vloerverwarming op een milieuvriendelijke manier verwarmd in de winter en gekoeld in de zomer. De toepassing van WKO draagt bij aan een gezonder binnenmilieu en door de aanwezigheid van vloerverwarming neemt het wooncomfort toe.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media