Start bouw woningen Tuinveld in ’s-Gravenzande

Wethouder Theo Duijvestijn verricht officiële handeling
Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft vrijdag 14 maart het startsein voor de bouw van acht waterwoningen Bellefleur L en vier eengezinswoningen type Golden Delicious uit de tweede fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande. Wethouder Theo Duijvestijn verricht de officiële handeling.
AMW113_1 - Tuinveld te 's-Gravenzande_fr_04 ingezoomdLR

De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 240 woningen zijn inmiddels bijna afgerond. AM ontwikkelt in de aan de noordkant van ’s-Gravenzande gelegen wijk in totaal 388 woningen. De wijk kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene inrichting langs de Gantel.

De waterwoningen type Bellefleur L zijn ontworpen in de jaren dertig stijl en maken deel uit van de wooncollectie van ontwikkelaar AM en bouwer BAM Woningbouw. Deze bestaat uit de meest populaire woningtypen, plattegronden en architectuurstijlen en komt voort uit grondig en jarenlang marktonderzoek. Daardoor is mede dankzij lage bouwkosten de prijs-/kwaliteitverhouding van deze woningen hoog, de keuzevrijheid ruim, de ‘time to market’ kort en sluit deze collectie volledig aan bij de wensen van de woonconsument. Alle woningen van het type Bellefleur zijn verkocht.

De eengezinswoningen van het type Golden Delicious worden standaard uitgevoerd met een uitbouw van 1,5 meter aan de achtergevel en variëren in prijs van € 247.895 tot € 289.995 v.o.n. Het ontwerp van deze woningen is van Wubben Chan Architecten. Het aanbod van het type Golden Delicious bestaat uit negen woningen, waarvan er nu vier in aanbouw gaan. Voor de nog beschikbare woningen geldt in de maand maart de actie ‘uitbouw gratis’ ter waarde van € 9.995.

De verkoop van de woningen is in handen van Helm en Heus Makelaars uit ’s-Gravenzande. De woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. BAM Woningbouw bouwt de woningen.

Kijk voor meer informatie op www.wonenintuinveld.nl en twitter @tuinveld.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media