Start bouw woningen Riet Park in ‘s-Hertogenbosch

Met realisatie Riet Park ook deelplan De Hoven voltooid.

Hertogbouw (een samenwerking van AM, Dura Vermeer, Heijmans en Hendriks) geeft vrijdag 13 mei het startsein voor de bouw van twintig woningen in Riet Park, een deelplan van De Hoven in het nieuwe stadsdeel De Groote Wielen in Rosmalen, gemeente ‘s-Hertogenbosch. In het bijzijn van de toekomstige bewoners en andere betrokkenen verricht wethouder Eric Logister de officiële handeling. Alle woningen zijn verkocht en worden volgens planning eind 2016 opgeleverd.

rietpark AM73165 (1)

Riet Park is het laatste deelgebied van De Hoven. De Hoven is een van de zes deelplannen van De Groote Wielen en wordt een moderne, tuinstedelijke wijk. De naam van de wijk appelleert aan de opzet van de wijk waarin de woningen zijn opgesteld rondom openbare groene hoven en in de nabijheid van water. Met de realisatie van de wijk Riet Park is straks ook deelplan De Hoven afgerond.

Het plan betreft twintig ruime, moderne en halfvrijstaande woningen met een fraai uitzicht over het Kanaalpark, een uitgestrekte groene waterrijke omgeving. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de architect Rietveld en komt van Bureau Boosten Rats bna  De huizen beschikken over royale leefruimtes (gbo vanaf 174 tot 198 m²) en kopers hadden de keuze uit diverse indelingsmogelijkheden. De prijzen waren vanaf € 341.750 v.o.n. De bouw van Riet Park is in handen van Dura Vermeer.

Meer informatie over het plan en de woningen is te vinden op www.woneninrietpark.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media