Start bouw vijftien woningen Noorderpolder Zierikzee

Wethouder Verseput verricht officiële handeling

Wethouder Ad Verseput geeft vrijdag 27 januari het officiële startsein voor de bouw van vijftien woningen in het nieuwe woongebied Noorderpolder in Zierikzee. De dertien rijwoningen en twee twee-onder-een-kapwoningen maken deel uit van de eerste fase van Noorderpolder, die in totaal 203 woningen telt. De laatste vijftien woningen uit deze eerste fase zijn inmiddels in verkoop.

Noorderpolder, een ontwikkeling van AM Zeeland, Bijdevaate Projekt en AVV Beheer, vormt de overgang van het stedelijk naar het landelijk gebied binnen de gemeente. De ruimtelijke opbouw van Zierikzee wordt gekenmerkt door de middeleeuwse stadskern met daaromheen grote aaneengesloten groene zones. De bijzondere uitstraling van Zierikzee en het typisch Zeeuwse landschap zijn belangrijke dragers in het stedenbouwkundig ontwerp. Het ontwerp van de woningen is  van CFC.

Voltooiing eerste fase
De prijzen van de woningen lopen uiteen van  € 179.900 tot € 299.900 v.o.n. Het merendeel van de woningen is verkocht.  Met de start verkoop van de laatste vijftien woningen uit de eerste fase komt de voltooiing van dit deel van Noorderpolder in zicht. In Noorderpolder verschijnen in totaal circa 700 woningen. De voorbereidingen voor de ontwikkeling van de volgende fase zijn in volle gang.
De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media