Start bouw tweede fase Pascalkwartier in Rotterdam

Wethouder Robert Simons van de gemeente Rotterdam en Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest, gaven gisteren het startsein voor de bouw van 28 woningen in fase 2b in de wijk Pascalkwartier in Rotterdam. In totaal worden in deze tweede fase 48 woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn verkocht.

Pascalkwartier

De wijk Pascalkwartier ligt dichtbij de stad, te midden van groen en water. Fase 1 van het project is opgeleverd en wordt bewoond. Pascalkwartier fase 2 bestaat in totaal uit 48 woningen. Fase 2a is momenteel in aanbouw. De start van fase 2b omvat 28 woningen waaruit negen rijwoningen, achttien twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. De woningen zijn ontworpen door Van Bergen Kopla Architecten. De realisatie is in handen van Dura Vermeer Bouw Zuid West. Koopsommen zijn vanaf € 275.000 V.O.N.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Foto bijschrift v.l.n.r.: Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest, Robert Simons, wethouder van de gemeente Rotterdam, mevrouw en de heer Zhu (toekomstige bewoners).

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media