Start bouw 24 woningen Tuinveld in ’s-Gravenzande

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft vrijdag 31 mei het startsein voor de start bouw van 24 eengezinswoningen (type Golden Delicious) uit de tweede fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande. Wethouder Theo Duivesteijn verricht de officiële handeling. In dit nieuwe deelplan worden in totaal 33 woningen ontwikkeld, waarvan zes woningen in verkoop zijn en achttien woningen zijn verkocht aan woningcorporatie Arcade. De overige negen woningen worden in een later stadium in verkoop genomen.

De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 240 woningen zijn inmiddels afgerond. AM ontwikkelt in de aan de noordkant van ’s-Gravenzande gelegen wijk in totaal 388 woningen. De wijk kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene inrichting langs de Gantel.

De eengezinswoningen van het type Golden Delicious variëren in prijs van € 237.900 tot € 279.900 v.o.n. Het ontwerp van de woningen is van Wubben Chan Architecten. De verkoop van de woningen is in handen van Helm en Heus Makelaars uit ’s-Gravenzande. De woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. BAM Woningbouw bouwt de woningen.

Nieuw woningaanbod
Het overige nieuwe woningaanbod in Tuinveld bestaat uit zestien eengezinswoningen van het type Bellefleur, waarvan acht woningen (type XL) in verkoop zijn. Deze woningen zijn ruimer van opzet en hebben een oppervlakte van meer dan 160 m2 en beschikken alle over een ruime achtertuin grenzend aan het water. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 299.000 tot € 319.000 v.o.n. Het ontwerp van de woningen appelleert aan de architectuur van de jaren 30 en komt van in-house architect AM Concepts. Kijk voor meer informatie op www.wonenintuinveld.nl en twitter @tuinveld.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media