Roos van Weert versterkt AM als projectontwikkelaar

Roos van Weert (33) is in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.

In de functie van projectontwikkelaar versterkt zij het team van AM Noordwest. Met de komst van Roos van Weert is AM nog beter in staat om in te spelen op de ontwikkelingen binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Roos gaat deel uitmaken van het team dat zich onder meer bezighoudt met de gebiedsontwikkelingen Badhoevedorp en Westzijde Haarlemmermeer. Met het versterken van het team geeft AM verdere invulling aan de groeiende portefeuille van projecten, met vernieuwende concepten en gebiedsontwikkelingen binnen AM Noordwest.

In de afgelopen zes jaar was Roos van Weert werkzaam bij Did Vastgoedontwikkeling. Hier was zij betrokken bij projecten zoals de herontwikkeling van Westwijkplein in Amstelveen (winkels en wonen) en diverse woningbouwprojecten in Kortenhoef en Diemen. Naast haar studie planologie heeft zij in 2015 de leergang projectontwikkeling van de Neprom afgerond.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media