Ronald Huikeshoven en Gerhard Bolk vormen nieuwe directie AM

Ing. R.R. (Ronald) Huikeshoven MRE MRICS en drs. G.F. (Gerhard) Bolk MRICS vormen met ingang van 1 juli jl. de centrale directie van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. Ronald Huikeshoven zal daarbij fungeren als voorzitter.

Ronald en Gerhard

Foto v.l.n.r.: Ronald Huikeshoven en Gerhard Bolk

Ronald Huikeshoven en Gerhard Bolk beschikken beiden over ruime ervaring en een uitgebreid netwerk, zowel aan publieke als private zijde, in het werkveld van ruimtelijke ontwikkeling.

Ronald Huikeshoven (53) is sinds 2007 directeur AM Noordwest. In die hoedanigheid is hij mede-initiator van de ontwikkeling van vele nieuwe woonconcepten en -projecten met bijbehorende werk-, winkel- en vrijetijdsfuncties in de Metropoolregio Amsterdam, zoals de gebiedsontwikkelingen Weespersluis in Weesp, Deo Neo in Haarlem en Wickevoort in Hoofddorp en de binnenstedelijke ontwikkelingen Summertime (Zuidas) en Woontoren Overhoeks met het Friends-concept in Amsterdam. Ook is hij een van de drijvende krachten van het business model I AM YOU, waarmee AM nieuwe woon- en leefomgevingen ontwikkelt met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie.

Tussen 1997 en 2007 was hij actief als ontwikkelingsmanager en directeur ontwikkeling voor Bouwfonds Ontwikkeling regio Noordwest. Voordien was hij onder meer sinds 1993 werkzaam als ontwikkelingsmanager bij Amstelland Vastgoed, één van de voorgangers van het huidige AM. Ronald Huikeshoven is tevens actief als voorzitter bestuur architectuurinstituut ABC in Haarlem, bestuurslid ULI Nederland, secretaris bestuur stichting Het Nieuwe IJ, bestuurslid stichting Hoogbouw, lid redactieraad Gebiedsontwikkeling.nu en lid algemeen bestuur Forum voor Stedelijke Vernieuwing.

Gerhard Bolk (50) is sinds 2012 directeur commercie van AM. Hij is in die functie verantwoordelijk voor onder meer de samenwerking op landelijk niveau met institutionele vastgoedbeleggers, (des)investeringen en concepten voor de tijdelijke benutting van grondposities. Met de afdeling commercie van AM introduceerde hij onlangs Global Village, een concept om spoedzoekers, onder wie statushouders, snel van huisvesting met de bijbehorende faciliteiten te kunnen voorzien.

Van 2002 tot 2012 was hij directeur AM Zuidwest, in welke periode hij aan de basis stond van projecten als Newport Nesselande en 100hoog in Rotterdam, De Reder op Scheveningen in Den Haag, De Hoven in Dordrecht, Sveaparken in Schiedam en Het Zandrak in Capelle aan den IJssel.

Gerhard Bolk is vanaf 1992 werkzaam bij Amstelland Vastgoed en later AM, aanvankelijk als marktonderzoeker en vervolgens als ontwikkelingsmanager in de regio Zuidwest.

Deze benoemingen komen voort uit de benoeming van de voormalige directievoorzitter van AM, drs. ing. R. (Roel) Vollebregt MRICS, in februari jl. tot directievoorzitter van BAM Bouw en Vastgoed, dat de activiteiten op het vlak van utiliteitsbouw, techniek, woningbouw en vastgoed in Nederland binnen BAM verenigt. Daarnaast is ir. M.J.S.A. (Mario) Broos MRICS, tot heden directeur AM, eerder benoemd tot eindverantwoordelijke voor alle activiteiten met betrekking tot wonen binnen BAM Bouw en Vastgoed. In hun nieuwe rol zullen Ronald Huikeshoven en Gerhard Bolk tevens nauw samenwerken met drs. R. (Raymon) van Miltenburg, directeur AM Real Estate Development (ontwikkeling en advies commercieel vastgoed).

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media