Ron Haerkens versterkt team AM Real Estate Development

Bij AM Real Estate Development (AM RED) gaat Ron Haerkens (24) als projectcoördinator aan de slag. Ron gaat zich richten op de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed met een focus op retailprojecten.

Eind januari 2018 heeft Ron Haerkens de masterstudie Real Estate Management & Development afgerond aan de Technische Universiteit Eindhoven. Als afstudeeronderzoek heeft Ron onderzocht wat de effecten zijn van online winkelen op de voorkeuren van consumenten voor de fysieke winkelomgeving. Het onderzoek heeft Ron uitgevoerd bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij heeft dit gecombineerd met een stage, waarbij hij het ontwikkelteam en het acquisitieteam heeft ondersteund.

Over AM RED

AM Real Estate Development levert innovatieve oplossingen voor huisvesting in commercieel vastgoed. Wij realiseren waardevast onroerend goed waar beleving, flexibiliteit en het welzijn van mensen centraal staan. Met onze partners in het bedrijfsleven en kennisinstituten zijn we in staat ontwikkelingen op de voet te volgen en scherp op actuele en toekomstige behoeftes in te spelen. Onze resultaten zijn van de hoogste standaard passend bij onze missie. Door onze jarenlange ervaring en expertise in commercieel vastgoed, bieden onze vastgoedprofessionals het antwoord op de vragen van vandaag en morgen. Waardevast onroerend goed voor nu en voor de veranderende behoeften in de toekomst. AM RED is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media