Reinier Jansen versterkt Finance & Administration bij AM

Reinier Jansen is per 1 november in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van concerncontroller zal hij het financiële team van AM gaan versterken. Tevens zal hij deel gaan uitmaken van het directieteam.

 

Reinier Jansen (48) is in zijn nieuwe functie bij AM verantwoordelijk voor het verzamelen, consolideren en analyseren van financiële informatie. Tevens bewaakt hij de IFRS-rapportagevereisten voor BAM Bouw en Vastgoed.

Hij is afkomstig van Dura Vermeer Bouw Zuid West in Rotterdam, waar hij werkzaam was als Hoofd Financiën en Administratie. Van 2006 tot 2013 was Reinier Jansen al werkzaam bij AM, onder meer als controller van AM Zuidwest.

Hij heeft de studie Business Economics aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media