Xavier

Het bruist op de Zuidas van de vernieuwing. Met het project Xavier hebben AM en BPD hun samenwerking voortgezet in dit gebied: een luxe woontoren, met huur- en koopappartementen. Met recht een icoon aan de Zuidas.

Het wonen op de Zuidas is in een stevige stroomversnelling terecht gekomen en de markante woontoren Xavier heeft de woonfunctie hier verder versterkt. De uitstraling is exclusief, zowel aan de buiten- als binnenzijde van het gebouw. De royale centrale entree naar de appartementen geeft de statige en markante uitstraling die bij Xavier past. De appartementen hebben een kwalitatief hoog afwerkingsniveau, hoge plafonds en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. De meeste koopwoningen hebben een buitenruimte op het zuiden, zodat de bewoners optimaal van de zon en het uitzicht kunnen genieten.

Diverse indelingen

De 75 meter hoge woontoren heeft 22 bouwlagen en twee lagere woongebouwen van zeven bouwlagen. De 110 huurappartementen – afgenomen door Syntrus Achmea – zijn gerealiseerd in de kleine woongebouwen en in het onderste deel van de woontoren. Onder het gebouw is een parkeergarage gerealiseerd. De appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 65 tot 314 m² . Bij elk type had de koper de keuze voor een Modern of Classic-variant, waarbij de indeling van de woning verschilt. Het complex is een vervolg op het succesvol verkochte appartementengebouw OPZUID, tevens een ontwikkeling van AM en BPD.

Ligging op de kaart

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media