Villa Mokum

De ‘millennials’ worden een steeds belangrijker doelgroep. Villa Mokum is één van de AM-projecten die hierop inspeelt. Compact en betaalbaar wonen voor starters en studenten, goed bereikbaar per openbaar vervoer en fiets, met de nodige collectieve voorzieningen en de bright lights, big city vlakbij.

Villa Mokum ligt in het Amstelkwartier, een gebied dat volop in ontwikkeling is: binnen de ring en naast metrostation Spaklerweg. De woningen in vier verschillende types van 28, 31 en 33 m² , liggen aan de gemeenschappelijke binnentuin of aan de straatzijde. Alle studio’s zijn standaard voorzien van luxe keuken, compleet ingerichte badkamer, vloerverwarming, videofooninstallatie en een glasvezelaansluiting voor telefoon en data. Daarnaast werd de mogelijkheid geboden om de woning ‘kant-en-klaar’ op te laten leveren.

Lekker relaxen

Op diverse plaatsen in en om het gebouw zijn gemeenschappelijke ruimtes aanwezig. In de loggia’s, op de dakterrassen en in de gezamenlijke binnentuin is er de mogelijkheid om lekker te relaxen met medebewoners en vrienden. De begane grond is bestemd voor commerciële ruimten. Hier is onder meer een supermarkt gerealiseerd. Het complex omvat verder ruim 1.000 fietsplekken; langs de Amstel is de binnenstad uitstekend per fiets bereikbaar. Het project won de Nieuwbouwprijs van de gemeente Amsterdam in 2016.

Ligging op de kaart

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media