OPZUID

Met OPZUID is de toon gezet voor hoogwaardig wonen op de Zuidas. De terrasappartementen vormen de perfecte combinatie van hoogwaardige woon- en buitenruimte. De collectieve binnentuin geeft rust en groen, te midden van de stedelijke dynamiek.

Om optimaal aan te sluiten op de vraag naar woningen op de Zuidas is gekozen voor een gevarieerd woningaanbod. OPZUID bestaat uit een mix van studio’s, appartementen, tweelaagse stadswoningen en penthouses. Bijzonder is dat – dankzij de bijzondere, gestapelde gebouwvorm – vrijwel alle woningen over één of twee terrassen op het zuiden beschikken. Centraal in het complex ligt een gemeenschappelijke binnentuin met veel groen. Het complex roept een mediterrane sfeer op.

Naast de karakteristieke elementen zoals het zandkleurige metselwerk en de grote verdiepingshoogten dragen ook de transparante entreehallen en het vele glas bij aan het bijzondere, on-Hollandse voorkomen van het gebouw. De bereikbaarheid met auto en Openbaar vervoer is uitstekend. Het project werd in 2014 genomineerd voor de gemeentelijke Zuiderkerkprijs; de prijs voor het beste gerealiseerde woningbouwproject in de stad plus opgenomen in het architectuurjaarboek.

Ligging op de kaart

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media