AM op de Provada 2023

Van 13 t/m 15 juni vindt weer de Provada plaats. Dit is dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor publieke en private partijen in de ruimtelijke ontwikkeling in Nederland. Traditiegetrouw is AM ook weer aanwezig. Onze stand is te vinden in de Hollandhal (hal 12, standnummer 8). Op deze pagina delen we ons programma en informatie.

Programma

Dinsdag 13 juni (dagthema: move to climate positivity)
09.00 uur         Lancering vijfde editie magazine Amuse (Strand Zuid, op uitnodiging)
11.00 uur          Afsluiting van een tijdperk: 20 jaar ontwikkeling Enka Ede (Business Lounge, hal 12)
11.00 uur          Van boer tot bouwer (AM stand)
13.30 uur          Klimaatpositief in 2035 (AM Stand)
16.30 uur          AM Netwerkborrel (AM stand)

De eerste dag trappen we traditiegetrouw af met de lancering van ‘AMuse’, ons magazine over placemaking en gebiedsmarketing. Daarnaast staan we stil bij onze toonaangevende gebiedsontwikkeling OP Enka in Ede. Deze nadert haar voltooiing. Onder leiding van onze bouwmeester Daan Zandbelt blikken we met onze ontwikkelpartners terug op deze grootschalige transformatie van historisch industrieel erfgoed naar een nieuwe wijk met een mix van wonen, werken en verblijven.
Op deze dag is er ook veel aandacht voor duurzaamheid. Een belangrijk thema voor AM. We dagen onszelf uit om in 2035 klimaatpositief te ontwikkelen. Wat dit precies inhoudt en aan welke knoppen we daarbij kunnen draaien leggen we uit in de lancering van onze nieuwe duurzaamheidsstrategie. Daarnaast geven we inzicht in een nieuw innovatietraject waarbij we eigen grondposities inzetten om gewassen te verbouwen die we kunnen gebruiken als biobased isolatiemateriaal.Woensdag 14 juni (dagthema: create social impact)
11.00 uur          Meergeneratiewonen (AM stand)
12.00 uur          AM Provada Lunch (Strand Zuid, op uitnodiging)
12.00 uur          Young AM Netwerklunch
14.00 uur          Hart van de Waalsprong, ontwikkeling van een energieneutraal (wijkwinkel)centrum & centrum anno 2023 (AM stand)
16.30 uur          AM Netwerkborrel (AM stand)

Op dag 2 presenteren we een publicatie over meergeneratiewonen. Samen met BETA architecten maakten we boek over deze kansrijke woonvorm om maatschappelijke uitdagingen zoals vereenzaming, het zorgtekort en sociale ontwikkeling mee te dienen.
Deze dag organiseren we naar goed gebruik ook weer de netwerklunch voor onze relaties en de netwerklunch vanuit Young AM. Op AM stand doen we ook een deep dive op Hart van de Waalsprong in Nijmegen. We belichten hierbij deze ontwikkeling van een energieneutraal (wijkwinkel)centrum anno 2023.Donderdag 15 juni (dagthema: design for wellbeing)
10.00 uur          Ontbijtsessie vastgoednetwerk (AM stand)
11.00 uur          Lancering TROEF Energiedashboard (AM stand)
16.30 uur          AM Netwerkborrel (AM stand)

Op de derde en laatste dag van Provada 2023 lanceren we het TROEF Energiedashboard. AM is onderdeel van het TROEF Consortium. De deelnemende partijen zetten gezamenlijk in op het realiseren van internet-of-energy op basis van duurzame energiegemeenschappen. Het energiedashboard geeft real-time inzicht in energieverbruik, opwek, kosten en groen gedrag.


 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media