Planpresentatie fase 4 Loofmeesters te Maassluis

AM presenteert drie nieuwe type woningen

loofmeesters

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM presenteert op donderdag 24 september a.s. de drie typen woningen die in fase vier van het project Loofmeesters in Maassluis op de markt gebracht worden. De planpresentatie vindt plaats in het Theater Koningshof aan de Uiverlaan 20 in Maassluis.  Van 17.00-21.00 uur zijn de makelaars van Opschoor en AM aanwezig voor informatie en verkoopdocumenten. Daarnaast kunnen belangstellenden direct advies inwinnen bij de aanwezige hypotheekadviseurs van Hetkangewoon.nl.

Loofmeesters fase vier
Fase vier bestaat uit drie typen woningen: rijwoningen, geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en twee-onder-een-kapwoningen met garage of erker. De verschillende types zijn ontworpen door PBV Wassenaar.  De woningen zijn ruim van opzet, voorzien van minimaal drie slaapkamers en hebben een grote tuin. De luxe keukens worden geleverd inclusief alle benodigde apparatuur en de badkamers worden voorzien van sanitair en tegelwerk van het merk Villeroy & Boch. Daarnaast zijn er nog vele (indelings) opties mogelijk. Meer informatie over de verschillende types vindt u hieronder en op www.loofmeesters.nl

Type Hollandse Linde
Een ruim opgezette twee-onder-een-kapwoning van 152-154 m2 vloeroppervlakte. Deze woning is maar liefst 10 meter lang en 6 meter breed. De woning is voorzien van dubbele openslaande deuren die toegang geven tot de zonnige tuin op het zuidoosten (en twee woningen op het westen) Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en dit is nog uit te breiden naar vier slaapkamers. Ook de zolderverdieping kan naar wens worden ingedeeld. Deze woning beschikt over een garage of een erker. De koopsommen voor het type Hollandse Linde zijn vanaf: € 379.500 v.o.n.

Type Wilde Kastanje
Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoningen zijn maar liefst acht meter breed en tien meter lang, hierdoor is de begane grond met open keuken zeer ruim bemeten. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een luxe badkamer. Ook is er de mogelijkheid om er vier slaapkamers van te maken. De grote zolderverdieping is naar wens in te delen. De verkoopprijzen van dit type woning zijn vanaf: € 327.500 v.o.n.

Type Witte Esdoorn
Deze zeven rijwoningen hebben alles wat van een rijwoning verlangd kan worden. De woning  type Witte Esdoorn is zeer compleet en voorzien van alle gemak. Op de eerste verdieping beschikt de woning over drie slaapkamers en een ruime badkamer. De ruime zolderetage is naar wens in te delen met bijvoorbeeld nog een extra slaapkamer of werkkamer. De hoekwoning is voorzien van een sfeervolle erker. De koopsommen voor dit type zijn vanaf: € 229.500 v.o.n.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media