Peter Heuvelink benoemd tot directeur AM Noordwest

Ing. Peter Heuvelink is benoemd tot directeur AM Noordwest. Hij start per heden in zijn nieuwe functie.

Peter Heuvelink (42) werkt ruim acht jaar bij AM als ontwikkelingsmanager In deze rol is hij actief in grote gebiedsontwikkelingen in de Metropool Regio Amsterdam, zoals Landgoed Wickevoort en de herontwikkeling A9-trace Badhoevedorp, beide in Haarlemmermeer, en Deo Neo in Haarlem.

Peter Heuvelink volgt in zijn nieuwe functie Ronald Huikeshoven op, die eerder is benoemd tot directievoorzitter van AM. ‘Wij zijn enthousiast dat wij de functie van regiodirecteur voor AM Noordwest uit eigen gelederen via doorstroming goed hebben kunnen invullen’, zegt Ronald Huikeshoven. ‘AM beschikt over veel talent en wij willen een stimulerende omgeving bieden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.’

Voorheen werkte Peter Heuvelink bij Janssen de Jong Projectontwikkeling en bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Hij studeerde ruimtelijke ordening en planologie (specialisatie stadsontwikkeling en vastgoedmanagement).

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media