Patrick van Schalkwijk versterkt AM Noordwest

Patrick van Schalkwijk is in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager zal hij het team van AM regio Noordwest gaan versterken.

313e1c4

Patrick van Schalkwijk (41) zal zich in zijn nieuwe functie bij AM met name richten op het initiëren en ontwikkeling van projecten in de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Met deze versterking van het team AM Noordwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de MRA met vernieuwende concepten, gebiedsontwikkelingen en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU.

Patrick van Schalkwijk is afkomstig van Fame Planontwikkeling, waar hij werkzaam was als ontwikkelingsmanager in het acquisitietraject. Tevens was hij verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling De Oevers in Roelofarendsveen. Daarvoor heeft hij als ontwikkelingsmanager gewerkt bij ASR Vastgoedontwikkeling. Na de studie Geodesie/Geo-informatica aan de Hogeschool Utrecht heeft hij de studie Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht gevolgd.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media