Patrick Laan versterkt AM Utrecht en Noordoost

Ir. Patrick Laan is per 1 juli 2016 in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager zal hij het team van AM Utrecht & Noordoost gaan versterken.

 Patrick Laan 00bcfb8

Patrick Laan (45) richt zich in zijn nieuwe functie bij AM met name op acquisitie in de regio Utrecht. Met deze versterking geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in deze regio, die zij nadrukkelijk tot haar economisch kerngebied rekent, met vernieuwende concepten en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU.

Patrick Laan is afkomstig van Vesteda Investment Management. Bij Vesteda heeft hij als projectontwikkelaar gewerkt en vanaf 2012 als senior asset manager in de regio Amsterdam. Hij was verantwoordelijk voor een omvangrijke portefeuille van residentieel vastgoed. Na de studie Master in Civil Engineering aan de Technische Universiteit Delft heeft hij de opleiding Master of Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media