Partner- en lidmaatschappen

AM staat voor Inspiring Space: de kwaliteit van ruimte en van leven.

Als maatschappelijk betrokken gebiedsontwikkelaar heeft AM partnerschap hoog in het vaandel. Wij zijn trots onze nauwe samenwerking met diverse maatschappelijke partners. Die samenwerking heeft diverse vormen: van co-creatie tot kennisdeling en van innovatie tot ondersteuning. Hieronder zie je met welke partners wij samenwerken.

 • hartstichting-logo

  Hartstichting

  AM is ambassadeur van de missie van de Hartstichting en maakt Nederland onder meer hartveiliger door reanimatieapparatuur te plaatsen bij nieuwbouw. Zo dragen we bij aan het tot stand brengen van een landelijk dekkend AED-netwerk.
 • jinc-logo

  JINC

  AM is trotse partner van non-profitorganisatie JINC. Met deze samenwerking helpen AM en JINC kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.
 • jantje-beton-logo

  Jantje Beton

  AM en Jantje Beton maken Nederland speelvriendelijker.
 • lenteakkoord-logo

  Lente-Akkoord

  AM is partner van Lente-akkoord: een meerjarig programma om circulair industrieel bouwen te verankeren in de bouwpraktijk.
 • future-city-foundation-logo

  Future City Foundation

  AM is partner van de Future City Foundation is ‘movement of communities’ die zich bezighoudt met digitalisering en technologisering van regio’s, steden en dorpen.
 • blue-building-institute-logo

  Blue Building Institute

  AM is lid van de koplopergroep van kennisplatform Blue Building Institute (BBI). Een non-profit platform, kennisinstutuut en incubator op het raakvlak van welzijn, gezondheid, en de gebouwde omgeving.
 • neprom-logo

  Neprom

  AM is lid van Neprom.
 • dutch-green-building-council-logo

  Dutch Green Building Council

  AM werkt hard aan duurzaamheid en gezonde leefomgevingen, daarom zijn wij partner van Dutch Green Building Council.
 • platform-31-logo

  Platform 31

  AM is partner van Plaform 31. Deze kennis- en netwerkorganisatie brengt partijen samen rond maatschappelijke vraagstukken en legt de verbinding tussen thema’s en beleid, praktijk en wetenschap.
 • well-logo

  WELL

  Een veilige werkomgeving voor onze medewerkers en bezoekers vinden we heel belangrijk bij AM. Dat geldt ook voor onszelf en gezonde kantoorgebouwen horen daarbij. Het ‘AM Huis’ – hoofdkantoor van AM in Utrecht – is Well-gecertificeerd.
 • holland-metropole-logo

  Holland Metropole

  AM is partner van Holland Metropole. De vijf grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven werken binnen Holland Metropole samen met de grootste Nederlandse institutionele beleggers, gebiedsontwikkelaars, bouwbedrijven, adviseur en ontwerpbureaus.
 • rics-logo

  RICS

  AM heeft het certificaat ‘Regulated bij RICS’, een integriteitsstandaard van bedrijfsvoering in de vastgoedbranche van de Royal Institution of Chartered Surveyors. De RICS staat symbool voor deskundigheid op vastgoedgebied.
 • uli-logo

  ULI

  AM is lid van het Urban Land Institute. Het ULI is een wereldwijde, door leden aangestuurde organisatie zonder winstoogmerk. Het bestaat uit meer dan 45.000 professionals op het gebied van onroerend goed en stedelijke ontwikkeling.
 • skg-logo

  SKG

  AM is partner van de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling. SKG verbindt een groeiend aantal publieke, private en maatschappelijke organisaties die zich richten op de praktijk van gebiedsontwikkeling.
AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media