Opening modelwoning in The Edge Nieuwegein

Financieel voordeel voor kopers

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM opent zaterdag 31 maart een modelwoning in appartementengebouw The Edge in de wijk Blokhoeve in Nieuwegein. Geïnteresseerden kunnen van 11.00 tot 15.00 uur sfeer proeven in het nieuwbouwplan gelegen aan de Moerashoeve. Kopers die in april besluiten tot aankoop van een appartement, profiteren van een financieel voordeel van € 20.000, te besteden aan de afbouw van het appartement.

Daarnaast kunnen kopers gebruik maken van de AM Koop Veilig-regeling. AM ondersteunt kopers met de verkoop van de bestaande woning door op haar kosten een makelaar in te schakelen. Als de woning niet binnen 6 maanden is verkocht, dan kan de koop van het nieuwbouwappartement kosteloos worden ontbonden.

Er is nog een aantal appartementen te koop. De vloeroppervlaktes van de beschikbare appartementen variëren van 76 m2 tot en met 127 m2. De prijzen zijn vanaf € 199.900 v.o.n. Vertegenwoordigers van AM en de projectmakelaars, De Keizer makelaarsgroep en Aspekt ERA makelaars, zijn zaterdag 31 maart van 11.00 uur tot 15.00 uur aanwezig op de bouwlocatie van The Edge om belangstellenden te woord te staan. Daarnaast is uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar. Op www.the-edge-wonen.nl is meer informatie te vinden over het project.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media