Ontwikkelcombinatie 023 start verkoop 26 luxe appartementen in De Hofmeester in De Entree, Haarlem

Laatste plandeel met luxe appartementen aan het water.

Ontwikkelingscombinatie 023 start woensdagavond 31 mei de verkoop van 26 luxe appartementen in gebouw De Hofmeester in De Entree in Haarlem. Belangstellenden zijn vanaf 18.00 tot 20.30 uur van harte welkom in de ontvangstruimte van het Haarlem College, Broekweg 1 in Haarlem. Ontwikkelingscombinatie 023 betreft een samenwerking tussen AM, BPD en Slokker Vastgoed.

Comfortabel wonen in een hoogwaardig afgewerkt appartement

De Hofmeester vormt met haar exclusieve uitstraling een prachtige aanvulling op De Entree en vormt tevens het laatste plandeel in deze nieuwe wijk op de drempel van Haarlem. Het gebouw telt zes bouwlagen en een ondergelegen stallingsgarage en biedt volop privacy met slechts vier appartementen per woonlaag met op de bovenste verdieping de twee penthouses. Het aanbod omvat zowel ruime driekamer- als vierkamerappartementen, evenals twee penthouses met royale livings aan zongerichte buitenruimtes met uitzicht op de centrale waterpartij van De Hofvijver. Het fraaie en eigentijdse ontwerp van De Hofmeester komt van DP6 architectuurstudio in Delft.

De appartementen variëren in oppervlakten van circa 110 m² tot 165 m² met ruime terrassen en balkons van ongeveer 10 m² tot maar liefst 234 m². Prijzen zijn vanaf €339.000 v.o.n. (inclusief een privéparkeerplaats in de ondergelegen stallingsgarage) tot en met €625.000 v.o.n. voor een penthouse met twee eigen parkeerplaatsen.

Alle appartementen zijn voorzien van sanitair, luxe tegelwerk en kopers ontvangen een keukencheque ter waarde van €5.400 en €7.200 voor de penthouses. Daarnaast bestaat de mogelijkheid de wanden en vloeren te laten afwerken in een sfeer naar keuze, waarmee het appartement direct woonklaar is. De bouw van De Hofmeester is in handen van BAM Wonen in Nieuwegein.

Start verkoop

Tijdens deze avond is het verkoopteam aanwezig en is er uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar over onder meer de verscheidenheid aan optiemogelijkheden en het vtwonen inrichtingspakket. Ook de hypotheekadviseurs van hetkangewoon zijn aanwezig om kopers voor te lichten over een eventuele financiering.

De Entree

De Entree telt straks in totaal circa 800 woningen en wordt gerealiseerd tussen de Schipholweg en Boerhaavelaan in het zuidoosten van Haarlem. De wijk heeft een ruime opzet en wordt gecreëerd rondom een grote centrale waterpartij, omringd door recreatie- en groenvoorzieningen. De Entree omvat een divers aanbod van hoog en laag, afwisselende gevels, gezinswoningen en appartementen, tuinen, balkons, serres en terrassen. Appartementengebouw De Hofmeester vormt het laatste plandeel aan de westelijke kant van de Entree. Het gebouw ligt centraal in het plan en grenst aan het water van De Hofvijver. Ook de oostzijde van De Entree is volop in ontwikkeling. De eerste fasen van Vijverpark zijn verkocht en er is inmiddels gestart met het eerste deelplan.

Voor meer informatie www.entreevanhaarlem.nl

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media