Officiële handeling Nieuw Rustburg in Oud-Beijerland

Plan nadert voltooiing.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het startsein gegeven voor de realisatie van de laatste achttien woningen in het plan Nieuw Rustburg in Oud-Beijerland. Op  woensdag 6 april wordt een feestelijke bijeenkomst voor bewoners en andere betrokkenen gehouden. Hierbij verricht wethouder Piet van Leenen de officiële handeling. In totaal komen er 41 woningen binnen Nieuw Rustburg.

nieuw rustburg

Actueel woningaanbod

De achttien eengezinswoningen die nu in aanbouw zijn, worden gerealiseerd in vier blokken in een ruime setting met optimale privacy voor de bewoners. De nieuwe woonwijk wordt op loopafstand van het oude centrum gerealiseerd. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen, scholen en speelruimtes voor kinderen aanwezig. De prijzen voor de eengezinswoningen met keuken en sanitair zijn vanaf € 240.500 v.o.n. Er zijn op dit moment nog vier grondgebonden woningen en een vierkamerappartement beschikbaar. De prijs voor het appartement is € 248.000 v.o.n. Naar verwachting worden de woningen in het laatste kwartaal van 2016 opgeleverd. Meer informatie over het actuele woningaanbod en het project is te vinden op www.nieuwrustburg.nl.

Nieuw Rustburg

Nieuw Rustburg ligt aan de rand van Oud-Beijerland tussen de Zinkweg en Spuidijk. De ligging tussen de dijk en de toegangsweg geeft de wijk een geborgen karakter. Het historische centrum en het recreatiegebied het Spui bevinden zich op loopafstand. Het nieuwbouwproject bestaat in totaal uit negentien appartementen, vier dijkwoningen en achttien eengezinswoningen. Het ontwerp van het gebouw komt van Maat Architecten uit Rotterdam en sluit fraai aan op dat van de naastgelegen dijk- en eengezinswoningen en eveneens op de bestaande bebouwing. Het appartementengebouw en de dijkwoningen zijn in september 2015 opgeleverd en inmiddels bewoond. De realisatie is in handen van Stebru.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media