Officieel moment in ontwikkeling Park Zwanenberg in Oss

Oss, 13 november 2014 – Vandaag is met het verrichten van een officiële handeling gestart met de bouw van Park Zwanenberg in Oss. Wethouder Hendrik Hoeksema, Henk Roozendaal (directeur Maatschappelijk Vastgoed Brabant-Wonen) en Tini Jonker (een van de eerste kopers) gingen met elkaar ‘aan de koffietafel’ een mooi gesprek aan over de ontwikkelingen binnen Park Zwanenberg. Dit onder belangstelling van ruim 100 gasten, een mooie mix van omwonenden, betrokkenen bij de bouw, wijkraden, huurders, kopers en maatschappelijk partners. Wethouder Hoeksema metselde daarna symbolisch de eerste steen. Deze steen krijgt straks een mooi plekje bij de entree van Gezondheidscentrum Oss.
Park Zwanenberg AM71422LR

Het bijna 8 hectare grote gebied wordt een fijne en groene wijk waar plaats is voor wonen, leven en welbevinden. In een parkachtige setting worden ruim 100 koopwoningen gerealiseerd: (vrijstaand) geschakelde woningen, tweekappers, bungalows en rijwoningen. Verder verrijst er een smaakvol appartementen-gebouw met sociale huurwoningen en niet in de laatste plaats biedt het park ruimte aan Gezondheidscentrum Oss. Dit gezondheidscentrum wordt méér dan een gebouw, het is (nu al!) een broedplaats voor iedereen die werkt aan welzijn, gezondheid en zorg.
Park Zwanenberg is onderdeel van het multifunctionele gebied ‘het Oss van Morgen’.

BrabantWonen
BrabantWonen is een open en klantgerichte organsiatie met een lokale voortrekkersrol op het gebied van wonen-zorg-welzijn. Wij werken hierbij gelijkwaardig samen met klanten en partners. BrabantWonen staat dichtbij klanten en is actief aanwezig in buurten en wijken. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren naar vermogen, gebaseerd op een duurzaam verdienmodel.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media