OBAN benut woonwensen voor verdere ontwikkeling Saens Geluk in Assendelft

OBAN (een samenwerkingsverband tussen AM, Bouwfonds en Van der Gragt Ontwikkeling) biedt belangstellenden de gelegenheid mee te denken over het ontwerp van het laatste plandeel Saens Geluk in Assendelft. Via een webenquête kunnen belangstellenden hun woonwensen kenbaar maken, zodat zowel de woningontwerpen als de verkaveling (vrije kavels) zoveel mogelijk kunnen worden afgestemd op de vraag.

Saens Geluk is onderdeel van Saendelft in Assendelft, dat is gesitueerd in het noordelijke deel van het dorp en dichtbij openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen en diverse leisurevoorzieningen. In Saens Geluk zijn in totaal reeds 43 woningen in verschillende fasen gerealiseerd.

Woonwensen
Belangstellenden krijgen via de enquête de gelegenheid wensen kenbaar te maken en hun mening te geven over de gewenste woningontwerpen. OBAN wil serieus geïnteresseerden na afronding van de enquête uitnodigen voor woonwensengesprekken en/of het vormen van klantenpanels. De uitkomsten van de enquête en de woonwensengesprekken zullen worden benut om de planuitwerking zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de woonwensen. De enquête voor Saens Geluk is te vinden op de website www.saensgeluk.nl. Hier is eveneens meer informatie over het huidige aanbod aan rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen te vinden.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media