Nieuwe website AM live: focus op integrale duurzame gebiedsontwikkeling op basis van vijf thema’s

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM lanceert de nieuwe website AM.nl. Deze gloednieuwe website geeft actuele invulling aan de missie van AM om toonaangevend, vernieuwend en inspirerend te zijn op het gebied van integrale duurzame gebiedsontwikkeling. De website illustreert deze missie door onder meer vijf thema’s uit te lichten, die zijn toegepast op toonaangevende projecten met de integrale ambitie van AM. De vijf thema zijn: de inclusieve stad, gelukkig leven, gedurfde duurzaamheid, healthy urban living & working en stad- en gebiedmaker.

Toonaangevend: ambities voelbaar en tastbaar maken aan de hand van thema’s

AM legt de lat hoog als het gaat om duurzame gebiedsontwikkeling. De ambities die er zijn op het gebied van de kernthema’s van AM, namelijk De inclusieve stad, Gelukkig leven, Gedurfde duurzaamheid, Healthy Urban Living & Working en Stad- en gebiedmaker, hebben een prominente plek op de site en worden tastbaar gemaakt door het vertellen van de visie van AM op het thema en het inzetten van bewegend beeld van toonaangevende projecten als Bajes Kwartier in Amsterdam, NPD-locatie in Utrecht, Zalmhaven in Rotterdam, WTC Utrecht en B’Mine Toren in Amsterdam.

Vernieuwend: brenger van nieuws en actualiteit

Bij AM staan kennis delen, ‘in gesprek zijn’, elkaar ontmoeten en zoveel mogelijk samenwerken met belanghebbenden centraal. AM brengt dan ook via haar website dagelijkse berichten en ook maandelijkse nieuwe content waaronder de rubriek ‘Inspired by’ waar inspirerende professionals uit het vakgebied en buiten het vakgebied worden geïnterviewd. Journalist en auteur over urban issue, Tracy Metz, heeft de primeur met de eerste editie van ‘Inspired by’. Ook staat Hilde Blank, directeur AM Concepts in het nieuws met haar laatste column.

Het nieuws van AM is vanuit de inhoud en de behoefte van de bezoeker opgesteld, of het nu om een spraakmakend project gaat, een artikel, persbericht of een column.

Inspirerend voor iedere bezoeker

Of een bezoeker nu als professional meer wil weten van de drijfveren van AM op het gebied van concept- of gebiedsontwikkeling, mixed-use of co-creatie of een bezoeker als consument meer wil weten van het woningaanbod, het is vindbaar op de site. Ook kunnen retailers op zoek naar winkelruimte bij het commerciële vastgoed van AM Real Estate Development: via de nieuwe site  worden alle activiteiten van AM beter vindbaar en benaderbaar. Ook staan de medewerkers van AM op de site onder bij menu ‘onze mensen’.

Responsive website

De nieuwe AM.nl voldoet aan de moderne eisen en werkt op desktop, tablet en mobiel.

Site search: sterk verbeterd

Het zoeken binnen AM.nl hebben we verbeterd en uitgebreid. Er kan voortaan gebruik gemaakt worden van filters en dat betekent dat bezoekers vanaf nu razendsnel kunnen zoeken en filteren.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media