Nieuw woningaanbod in Tuinveld ’s-Gravenzande

Feestelijke start verkoop met zomerse barbecue voor belangstellenden

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 2 juli het startsein voor de verkoop van 26 eengezinswoningen in drie verschillende typen uit de derde fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande. Het totale aanbod van de woningen in deze fase bestaat uit 54 woningen.
AMW113_6 - AMwonen_Tuinveld_14 LR

De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 290 woningen zijn inmiddels bijna afgerond. AM ontwikkelt in de aan de noordkant van ’s-Gravenzande gelegen wijk 388 woningen. De wijk kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene en waterrijke inrichting.

Start verkoop met zomerse Tuinveld barbecue
Op 2 juli start AM de verkoop van 26 woningen in Tuinveld met een zomers barbecue evenement voor belangstellenden. Vanwege de succesvolle verkoop en de aanhoudende belangstelling voor de woningen type Bellefleur XL en L zijn deze ook in fase drie opgenomen. Deze woningen zijn ontleend aan de BAM Wooncollectie. Het aanbod bestaat uit acht woningen (Bellefleur XL) in de prijsklasse vanaf € 299.000 tot € 319.000 v.o.n. De tuinen van deze woningen grenzen aan een park en hebben uitzicht op rivier de Gantel. Van het type Bellefleur L gaan veertien woningen in verkoop met prijs vanaf € 245.000 tot € 275.000 v.o.n. Daarnaast worden vier geschakelde twee-onder-een-kapwoningen (type Elan) aangeboden met een prijs vanaf € 345.000 tot € 365.000 v.o.n. Het ontwerp van de woningen is van AM Concepts, Benedict Kraus. De verkoop van de woningen is in handen van Helm en Heus Makelaars uit ’s-Gravenzande.

Belangstellenden zijn woensdag 2 juli van 15.00 uur tot 18.00 uur welkom op de bouwlocatie ter hoogte van de Rode Kruislaan in ’s-Gravenzande. Vertegenwoordigers van AM en van de makelaar zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en verkoopdocumentatie te verstrekken. Daanaast is er gelegenheid om advies in te winnen over de financiering van de woningen en is René Don Hoveniers aanwezig voor advies over de inrichting van de tuinen. Zie ook www.wonenintuinveld.nl.
Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. De realisatie van de woningen is in handen van BAM Woningbouw.

Victor & Wonen|
Tijdens de start verkoop wordt eveneens het ‘Victor & Wonen’ concept gepresenteerd Dit concept biedt kopers de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonsfeer naar keuze. Binnen het concept zijn vijf eigentijdse woonsferen gecreëerd en zijn er diverse mogelijkheden om de indeling van de woning aan te passen naar de leefwijze van de koper. Victor & Wonen is een ontwikkeling van BAM Woningbouw en Victor Meuwissen (interieurdesigner). Op 2 juli is Victor Meuwissen persoonlijk aanwezig om advies te geven op basis van de eigen woonwensen.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media