Nieuw woningaanbod in Tuinveld ’s-Gravenzande

Grote keuzevrijheid kopers met wooncept Victor & Wonen

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 25 september het startsein voor de verkoop van acht royale eengezinswoningen uit de tweede fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande.

1214-Smart-C-BergingenLR

De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 240 woningen zijn inmiddels bijna afgerond. AM ontwikkelt in de aan de noordkant van ’s-Gravenzande gelegen wijk 388 woningen. De wijk kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene en waterrijke inrichting.

Nieuw woningaanbod
Na de succesvolle verkoop en de start bouw van de woningen type Bellefleur XL start AM met de verkoop van acht waterwoningen (type Bellefleur L) in de jaren dertig stijl met een woonoppervlakte vanaf 149 m2 tot 155 m2. De achtertuinen van de woningen liggen aan het water en de berging is aan de voorzijde gesitueerd. De woningen variëren in prijs van € 259.250 tot € 279.250 v.o.n.

Belangstellenden zijn woensdag 25 september van 16.00 uur tot 18.00 uur welkom in het kantoor van makelaar Helm en Heus Makelaars aan de Vreeburghlaan 1 in ’s-Gravenzande. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Victor & Wonen
Tijdens de start verkoop wordt eveneens het ‘Victor & Wonen’ concept gepresenteerd Dit concept biedt kopers de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonsfeer naar keuze. Binnen het concept zijn vijf eigentijdse woonsferen gecreëerd en zijn er diverse mogelijkheden om de indeling van de woning aan de passen naar de leefwijze van de koper. Victor & Wonen is een ontwikkeling van BAM Woningbouw en Victor Meuwissen (interieurdesigner). Op 25 september is Victor Meuwissen persoonlijk aanwezig om advies te geven op basis van de eigen woonwensen.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media