Nieuw Rustburg in Oud-Beijerland volop in ontwikkeling

Oplevering woningen eerste fase gestart

De eerste bewoners van Nieuw Rustburg hebben deze week de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst kunnen nemen. Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM realiseert in de eerste fase achttien appartementen en vier dijkwoningen, waarmee de contouren van het fraaie en intieme plan goed zichtbaar zijn. In totaal komen er 41 woningen binnen Nieuw Rustburg.
eengezinswoning met kinderen146697

Actueel woningaanbod
Het huidige woningaanbod uit de tweede en tevens laatste fase bestaat uit achttien eengezinswoningen. De eengezinswoningen worden gerealiseerd in vier blokken in een ruime setting met optimale privacy voor de bewoners. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen, scholen en speelruimtes voor kinderen aanwezig. De prijzen voor de eengezinswoningen zijn vanaf € 239.500 tot € 334.500 v.o.n. Naar verwachting wordt in het vierde kwartaal van dit jaar gestart met de bouw van deze woningen. Meer informatie over het actuele woningaanbod en het project is te vinden op www.nieuwrustburg.nl.

Nieuw Rustburg
Nieuw Rustburg ligt aan de rand van Oud-Beijerland tussen de Zinkweg en Spuidijk. De ligging tussen de dijk en de toegangsweg geeft de wijk een geborgen karakter. Het historische centrum en het recreatiegebied het Spui bevinden zich op loopafstand. Het nieuwbouwproject bestaat in totaal uit negentien appartementen, vier dijkwoningen en achttien eengezinswoningen. Het ontwerp van het gebouw sluit fraai aan op dat van de naastgelegen dijk- en eengezinswoningen en vormt eveneens een harmonieus geheel met de bestaande bebouwing van de Zoomwijck. Modern en met een knipoog naar het verleden. Het ontwerp van de woningen komt van Maat Architecten uit Rotterdam. De bouw van de appartementen en de dijkwoningen is medio 2014 gestart en is nu afgerond. De realisatie is in handen van Stebru.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media