Mundo Sport Megastore geopend in AM project Tricotage

Mundo Sport heeft in het centrum van Veenendaal een Megastore geopend van ruim 3.000m2. De megastore is gevestigd in het multifunctionele complex Tricotage, dat door AM is ontwikkeld. Met deze nieuwe vestiging wordt de regionale winkelfunctie van Veenendaal verder versterkt. AM is in gesprek met kandidaat huurders voor de resterende winkelruimte in het complex Tricotage.

image-4572913
Fotobijschrift: Dries Roelvink was 1 van de aanwezige bn’ers. ©Herman Stöver

Voor Mundosport is dit de vierde en tevens grootste vestiging met een regionale aantrekkingskracht. De winkel van Mundosport beslaat de volledige eerste verdieping van de winkelruimten in het complex Tricotage. Mundosport biedt een volledig assortiment aan sportartikelen en sportkleding in hoogwaardige merken. Wintersport, hockey, tennis, running, voetbal en outdoor zijn de kernactiviteiten van Mundosport. Onder de winkelruimte is een hoogwaardige parkeergarage aanwezig met 500 plaatsen.

Tricotage is onderdeel van het centrumplan Brouwerspoort. Het gebouw omvat 35.000 m2, verdeeld over acht bouwlagen met ruimte voor wonen, cultuur en horeca. Op de begane grond van het gebouw is nog 2.700 m2 aan winkelruimte beschikbaar.

 

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media