Lucia Merema versterkt AM Zuidwest

Ir. Lucia Merema is 1 januari 2016 in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van projectontwikkelaar zal zij het team van AM regio Zuidwest gaan versterken.

lucia merema

Lucia Merema (41) zal in haar nieuwe functie bij AM onder meer actief zijn in de regio’s Rotterdam en Den Haag. Met deze versterking van het team AM Zuidwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de westelijke Randstad met vernieuwende concepten en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU.

Lucia Merema is afkomstig van Port of Rotterdam. Daar was zij als projectontwikkelaar onder meer verantwoordelijk voor het tot standkomen van investeringsprojecten voor de haven. Voordien was zij werkzaam bij een ‘energy start up’ in Oslo. Daarvoor was zij in dienst bij BAM Vastgoed. Ze is afgestudeerd in de studierichting Volkshuisvesting & Stadsvernieuwing aan de TU Delft.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media