Laatste woningen Deo Neo in Haarlem in verkoop

Aanbod royale en energiezuinige woningen
VOF Deo-terrein (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en De Key Projectontwikkeling) start op woensdag 16 april de verkoop van de laatste achttien woningen van Deo Neo in Haarlem. De verkoop van de woningen op Deo Neo is voorspoedig verlopen. Alle woningen uit de voorgaande fasen zijn inmiddels verkocht. Met de realisatie van deze laatste woningen, is de voltooiing van Deo Neo in zicht.
standpunt 3 72 dpiLR

Deo Neo wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van het Kennemer Gasthuis nabij de Kleverpark- en Frans Halsbuurt. De wijk kent een intieme en tevens ruimtelijke opzet door de aanwezigheid van binnenpleinen, de lage bebouwing en het autoluwe karakter door de ondergrondse garage. De eigentijdse ontwerpen van de woningen zijn gebaseerd op die van de traditionele Haarlemse architectuur en sluiten aan op de sfeer van de omliggende buurten. Er worden in totaal 182 woningen gerealiseerd. Het merendeel van het plan en de aanleg van de openbare ruimte zijn inmiddels gerealiseerd of in aanbouw. De realisatie van de laatste achttien woningen betekent tegelijkertijd de afronding van het binnenstedelijke plan Deo Neo.

Start verkoop laatste fase
Het aanbod van de woningen in de laatste fase bestaat uit royale woningen met een woonoppervlakte van 173 tot 188 m2 en deze beschikken standaard over vijf slaapkamers. De huizen liggen op kavels vanaf 190 m2 en hebben minimaal één parkeerplaats op eigen terrein. Kopers hebben een ruime keuzemogelijkheid in de indeling van de woning. Voor de twee woningtypen (Torrentius 1 en 2) is door interieurarchitect Angeline Stouten-Stuyts (Studio Stuyts) een aantal indelingsvarianten uitgewerkt, die in overleg met kopers verder kunnen worden afgestemd op hun eigen wensen. De woningen zelf zijn ontworpen door Dana Ponec Architecten. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 545.000 tot en met € 645.000 v.o.n. De bouw is in handen van Vink Bouw uit Nieuwkoop.

De start verkoop vindt plaats op woensdag 16 april van 16.30 – 19.30 uur in Museumcafé Thuys aan de Schotersingel 2 in Haarlem.

Voor meer informatie over deze woningen en het plan Deo Neo zie www.deoneo.nl.
Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media