Jasper van Groenestein versterkt AM Noordwest

ing. Jasper van Groenestein MScRE is per 1 mei 2016 in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van projectontwikkelaar zal hij het team van AM regio Noordwest gaan versterken.

Jasper van Groenestein (39) zal zich in zijn nieuwe functie bij AM met name richten op ontwikkeling van projecten in de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Met deze versterking van het team AM Noordwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de MRA met vernieuwende concepten en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU.

Jasper van Groenestein is afkomstig van BEMOG Projektontwikkeling Almere B.V. Bij BEMOG heeft hij als projectontwikkelaar gewerkt aan de verwerving en ontwikkeling van verschillende projecten in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Utrecht. Na de studie bouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam heeft hij de masteropleiding aan de Universiteit van Amsterdam/ASRE succesvol afgerond.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media