Informatiedag voor woningen tweede fase Greenzzz in Westwijk Amstelveen

Jaren dertig woningen met uitzicht op ecologische zone

Westwijk Zuidoost cv (AM en Bouwfonds) houdt zaterdag 23 juni een informatiedag voor de verkoop van 44 rijwoningen in het plan Greenzzz in Amstelveen. Greenzzz maakt deel uit van het nieuwe woongebied Westwijk. De prijzen voor de energiezuinige woningen in jaren dertig stijl lopen uiteen van € 269.000 tot € 330.000 v.o.n. De planning is in het najaar te starten met de bouw.

Greenzzz maakt deel uit van het Amstelveense uitbreidingsgebied Westwijk. Het plan telt in totaal 109 woningen, die in meerdere fasen worden ontwikkeld. De woningen hebben vrij uitzicht op de naastgelegen ecologische zone. De in jaren dertig stijl ontworpen woningen beschikken over karakteristiek metselwerk, fraaie overstekken en luifels bij de voordeuren. Door de hoogwaardige isolatie en toepassing van duurzame warmte-/koudeopslag zijn de woningen zeer energiezuinig. Het ontwerp van de woningen is van BAG Architecten.

Greenzzz fase 2 is een ontwikkeling van Westwijk Zuidoost cv, een samenwerkingsverband van AM en Bouwfonds. De woningen worden verkocht door woningcorporatie Rochdale. De bouw is in handen van Riz Bouw.

De informatiedag vindt plaats in Bowlingcentrum De Kegel aan de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen. Belangstellenden zijn welkom van 11.00 uur tot 13.00 uur. Op www.greenzzz.westwijk2.nl is meer informatie over het plan te vinden.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media