Hugo ter Heegde versterkt AM als marktanalist

Hugo ter Heegde is in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM als marktanalist. In deze hoedanigheid gaat hij op de inhouse onderzoeksafdeling uiteenlopende onderzoeken verrichten gedurende het gehele ontwikkeltraject met als specialisatie grootschalige en complexe gebiedsontwikkelingen en transformatieopgaven. Met de komst van Hugo ter Heegde is AM in staat nog beter de wensen van de consumenten vroegtijdig in kaart te brengen en daarop in te spelen.

Over Hugo ter Heegde

In de afgelopen vier jaar is Hugo (29 jaar) als consultant werkzaam geweest op de afdeling vastgoed binnen Ecorys, waar hij publieke en private partijen heeft geadviseerd op het gebied van woningbouw en commercieel vastgoed. Met deze ervaring zal hij de ontwikkelaars van AM en AM Real Estate Development van advies voorzien. Doordat AM zich richt op het bedenken en realiseren van inspirerende en duurzame leefomgevingen op het gebied van wonen, werken en winkelen, biedt zij integrale oplossingen bij grootschalige en complexe gebiedsontwikkelingen en transformatieopgaven. Bij deze ontwikkelingen staat multifunctioneel gebruik steeds vaker centraal.

Hugo ter Heegde heeft de master Landscape Architecture and Planning met de specialisatie Spatial Planning afgerond aan de Wageningen Universiteit. Hij is daarna kort werkzaam geweest bij het stedenbouwkundig bureau KuiperCompagnons waarna hij bij Ecorys is gaan werken.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media