Hoogste punt Ilias Almere bereikt in Homeruskwartier Almere

Gemeente Almere, Y AM Home CV (AM en Ymere), Daelmans Vastgoed en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep hebben het bereiken van het hoogste punt van Ilias Almere gevierd. Dit project omvat in totaal 66 gezinswoningen en maakt deel uit van het Homeruskwartier in stadsdeel Almere Poort. Als officiële handeling bij deze viering plaatste wethouder Tjeerd Herrema van Ruimte, wonen & wijken het eerste dakelement. Met in de top de vlaggen van de samenwerkende partijen, werd het hoogste punt officieel gemarkeerd.

Bijschrift foto: V.l.n.r. Hans Smit, directievoorzitter Koopmans, wethouder Tjeerd Herrema en Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest, heffen het glas met alcoholvrije champagne.

Succesvol samenwerken ligt ten grondslag aan compleet nieuwe wijk

“In het goed samenwerken met elkaar door de jaren heen zit het succes”, aldus wethouder Herrema. Ook Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest, sprak zijn waardering uit voor de uitstekende samenwerking tussen en met alle partijen. De betrokken partijen werken sinds 2007 samen en hebben in totaal 214 woningen in Homeruskwartier gerealiseerd, waarvan de 66 woningen van het project Ilias Almere de laatste woningen zijn. De woningen zijn in eigendom van Daelmans Vastgoed. De nieuwe bewoners hebben straks de keuze uit een zeer divers woningaanbod en de mogelijkheid om te kopen of te huren.

Cheque overhandigd aan goed doel

Het vieren van een feestelijk moment als het bereiken van het hoogste punt is niet meer dan normaal volgens directievoorzitter Hans Smit van Koopmans (onderdeel van TBI): “Onze mannen staan hier met weer en wind elke dag op de bouwplaats om dit te realiseren. Daar mogen we best even bij stil staan”. Om het hoogste punt extra luister bij te zetten, overhandigde Peter Heuvelink, namens Y AM Home CV, Daelmans Vastgoed en Koopmans, aan de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker een cheque ter waarde van 500 euro.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media