Hoogste punt fase 3 Vliegende Hollander bereikt in woonwijk Othene-Zuid Terneuzen

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Aannemingsbedrijf Fraanje hebben het bereiken van het hoogste punt van de bouw van deelplan De Vliegende Hollander in gebiedsontwikkeling Othene-Zuid in Terneuzen gevierd. Zij deden dit samen met de toekomstige bewoners. Toekomstige bewoner Eveline Moes en Gino van Driessche, directeur AM Zeeland, hebben de Hollandse geveltegel, met daarop de afbeelding van De Vliegende Hollander, aangebracht in de punt van de klokgevel van haar toekomstige woning. Deze vervolgfase voorziet in achttien woningen. Zeventien daarvan zijn verkocht.

De Vliegende Hollander

De Vliegende Hollander is het laatste deelproject in fase 3 van Othene-Zuid. Het betreft royale rijwoningen en twee levensbestendige bungalows. De woningen zijn allemaal energiezuinig uitgevoerd en hebben PV-zonnepanelen aan de achterzijde. Architect Hans-Jurgen Rombaut van Wonka Architectuur, heeft de woningen ontworpen. De prijs van de woning die nog te koop staat is €239.000 VON. De koopsommen van de overige woningen varieerden van €239.000,= VON tot €399.000,= VON.

Burgemeester Jan Lonink tekende op 29 januari de overeenkomst voor fase 4. In deze fase worden circa 150 woningen gerealiseerd. Het betreft een bouwblok met energiezuinige vrijstaande en geschakelde woningen. Koopsommen liggen tussen €229.900 en €299.000. De start van de bouw wordt medio 2018 verwacht.

Meer informatie is te vinden op www.othene.nl

Othene-Zuid

Othene-Zuid ligt aan de Otheense kreek en is de jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen. Dankzij de landschappelijke inrichting van de omgeving is het hier met recht ‘natuurlijk wonen’. Per deelgebied van Othene Zuid worden de woningen uitgewerkt in een bepaalde architectuurstijl. Op de vrije kavels kan gekozen worden voor een eigen uitstraling. De verscheidenheid aan architectuurgebieden en de diversiteit op de vrije kavels worden door wegen, zichtlijnen, openbare groenstructuren en waterpartijen verbonden tot één samenhangende woonwijk.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media