Hoogste punt bereikt in Pascalkwartier Rotterdam

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Dura Vermeer Bouw hebben het bereiken van het hoogste punt van de bouw van fase 2a van het Pascalkwartier in Rotterdam samen met de toekomstige bewoners gevierd. In totaal worden in deze fase twintig woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn verkocht.

Pascalkwartier

De wijk Pascalkwartier ligt dichtbij de stad, te midden van groen en water. Fase 1 van het project is reeds opgeleverd en wordt bewoond. Pascalkwartier fase 2 bestaat in totaal uit 48 woningen. Fase 2a omvat negen twee-onder-een-kapwoningen en elf eengezinswoningen. De woningen zijn ontworpen door Evert Kolpa van Van Bergen Kolpa Architecten. De realisatie was in handen van Dura Vermeer Bouw. Nu is fase 2b in verkoop. Deze fase bestaat uit in totaal 28 woningen, negen eengezinswoningen, achttien twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Koopsommen zijn vanaf €299.0000. Meer informatie: www.pascalkwartier.nl/

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media