Hoogh Waalre ’t Vervolg uitverkocht

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft succes geboekt met de verkoop van de woningen van het plan Hoogh Waalre ’t Vervolg in Waalre. Na de start verkoop begin oktober 2013 zijn alle 22 woningen variërend in prijs van € 285.000 tot € 580.000, binnen een half jaar verkocht. Hierdoor kan eind maart worden gestart met de bouw. De oplevering van de woningen is volgens planning in het tweede kwartaal van 2015.vogelvlucht tbv nieuwsbrief 1_LR

Hoogh Waalre ligt aan de noordkant van Waalre, vlak bij het water van de Meeris en de bossen. Het plan kenmerkt zich door een ruime opzet en is gelegen in een bestaande groene en waterrijke setting. De architectuur van de woningen en de toepassing van kwalitatieve en duurzame materialen versterken het exclusieve karakter van de wijk. AM heeft op basis van het beeldkwaliteitplan van de gemeente, de ontwerpen uit eerdere fases en woonwensengesprekken met belangstellenden verschillende woningontwerpen uitgewerkt. In overleg met de betrokken architectenbureaus LSWA Architecten en Friso Woudstra Archtecten zijn uitgesproken keuzes gemaakt in materiaalgebruik, situering, erfafscheiding en diversiteit. Door de aanleg van een boulevard, recreatiemogelijk-heden en een fiets- en wandelnetwerk wordt aansluiting met de bestaande bebouwing en het omliggende landschap tot stand gebracht.

Hoogh Waalre ’t Vervolg bestaat uit vrijstaande en half vrijstaande woningen, boerderijwoningen en waterwoningen. De huizen liggen aan het water van De Meeris of kijken uit op het bosachtige groen aan de Heistraat-Noord. De bouw is in handen van Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen uit Hooge Mierde. Voor meer informatie over het plan zie www.hooghwaalre.nl.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit creatief, professioneel, eigenzinnig en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media