Groen licht voor bouw nieuwe vestiging Nature’s Pride op bedrijventerrein Honderdland in Westland

AM en HOC dragen grondpositie over voor nieuwbouw Europese groente- en fruithandelaar

Nature’s Pride start nog deze maand met de bouw van haar nieuwe vestiging op het bedrijventerrein Honderdland in Westland. De gemeente Westland heeft de omgevingsvergunning hiervoor verstrekt. Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en HOC (Honderdland Ontwikkelings Combinatie) hebben de drie hectare grote locatie inmiddels overgedragen aan de onderneming die in Europa exotische groenten en fruit importeert, exporteert, rijpt, verpakt en distribueert. Nature’s Pride is nu ook al gevestigd in Honderdland, maar wil vanwege de groei die het doormaakt een groter onderkomen realiseren.

Honderdland is een grootschalig bedrijventerrein in Greenport Westland aan de A20 ter hoogte van Maasdijk (gemeente Westland). Het grootschalige agrologistieke terrein wordt gefaseerd ontwikkeld. In de eerste fase zijn veertig hectare in gebruik genomen; de tweede fase telt circa zestig hectare en komt nu met de nieuwbouw voor Nature’s Pride in ontwikkeling.

Nature’s Pride heeft in 2012 een omzetstijging geboekt van circa twintig procent ten opzichte van 2011. De onderneming heeft nu circa 260 werknemers in dienst. De verwachting is dat het aantal medewerkers in vaste dienst eind 2014 is gegroeid naar driehonderd .

Conform de planning heeft de gemeente Westland de omgevinsgvergunning in november 2012 afgegeven. Nature’s Pride wil omstreeks eind 2013 verhuizen naar haar nieuwe locatie.
Realfort uit Utrecht heeft voor Nature’s Pride als adviseur opgetreden.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media