Gemeente Veenendaal en AM zetten de volgende stap naar binnenstedelijke invulling

Waar nu nog een groot parkeerterrein is, start zomer 2018 de verkoop van Brouwershof (Blok 18), randje Brouwerspoort Veenendaal. Het college van B en W is akkoord en nu is ook de overeenkomst met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM ondertekend. Op het parkeerterrein worden circa 97 woningen, uiteenlopend van appartementen tot gezinswoningen, gebouwd.

Wethouder Arianne Hollander is blij met de ontwikkeling: “Fijn dat nu ook op deze plek, zo vlakbij het centrum, gebouwd gaat worden. AM is al lange tijd onze partner in de ontwikkeling in Brouwerspoort en de ondertekening van een overeenkomst is altijd een mooi moment!”

Monique van Reijen, adjunct directeur AM Midden: “Als AM werken we nauw samen met de gemeente en overige belanghebbenden om een hoge kwaliteit van wonen en leven mogelijk te maken. Ook nu gaan we ons volledig inzetten om deze ambitie voor elkaar te krijgen.”

Er staat op korte termijn meer te gebeuren in Brouwerspoort. Zo wordt de voormalige Pniëlkerk gerenoveerd. De kerk krijgt een nieuwe functie. Ter voorbereiding op de verkoop worden eerst de vloer en de gevel aangepakt. En op het terrein tussen Sajet en Tricotage, waar vroeger het ING-kantoor stond, wordt al aan Tissu gebouwd; hier vestigt Hoogvliet supermarkt zich, is er straks aanvullende winkelruimte, een parkeerdek en 16 huurappartementen.

Voor meer informatie over de ontwikkeling en verkoop van Brouwershof: www.blok18.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media