Gemeente Rijswijk, AM en VolkerWessels Vastgoed tekenen overeenkomst

Wethouder Ronald van der Meij namens de Gemeente Rijswijk en directeur Marcel Schipper namens VolkerWessels Vastgoed en directeur Wilco van den Ban namens AM hebben op 3 juni jl. op de Provada de overeenkomst getekend ten behoeve van de bouw van 27 grondgeboden woningen van De Eilanden van Sion in RijswijkBuiten. Dit project is een gezamenlijke ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed en AM.
ondertekening 3 juni 2015 Rijswijk AM VolkerWessels

De woningen liggen allemaal direct aan het water, op een gemeenschappelijk eiland. De architectuur combineert een traditionele bouwstijl met een modern tintje. Opvallend in het ontwerp zijn de riante dakoverstekken. Met een EPC van 0,0 worden de woningen energieneutraal en duurzaam gebouwd. Dit past in de ambitie van de gemeente Rijswijk en wordt mogelijk gemaakt door de duurzame expertise van VolkerWessels Vastgoed en AM. Deze duurzame opzet zorgt mede voor een goed verkoopresultaat in een kort tijdsbestek. Op dit moment is meer dan 90% van de woningen verkocht of onder optie.

De woningen worden gebouwd door Boele & van Eesteren, onderdeel van VolkerWessels. De bouw zal naar verwachting starten rond de zomervakantie van dit jaar. In het voorjaar van 2016 hoopt Boele & van Eesteren de sleutels aan de bewoners te kunnen overhandigen.

PDF persbericht

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media