Gemeente Goes, Bouwgroep Peters en AM sluiten overeenkomst voor duurzame ontwikkeling Residence Goese Diep

Wethouder Derk Alssema van de gemeente Goes, Ron Flipse, directeur Bouwgroep Peters, en Gino van Driessche, directeur AM Zeeland hebben de overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van Residence Goese Diep in de wijk Goese Diep Noord in Goes. Verdeeld over vier appartementengebouwen worden 36 luxe en gasloze appartementen met een weids uitzicht over het Goese Meer gerealiseerd. Naar verwachting start de bouw medio 2019.

Residence Goese Diep

AM Zeeland en Bouwgroep Peters realiseren 36 luxe appartementen in vier verschillende appartementengebouwen onder de naam Residence Goese Diep. Alle appartementen krijgen een fraai uitzicht over zowel de omliggende landerijen als het Goese Meer. De groottes van de appartementen variëren vanaf ongeveer 100 m² tot zeker 210 m² voor het grootste penthouse. Voor alle appartementen wordt een parkeerplaats of garagebox voorzien in de (half)verdiepte parkeergarage. Tevens heeft de gemeente voor tenminste de helft van de kopers aanlegplaatsen aan de nieuwe steigers gereserveerd.

Co-creatie

De komende periode wordt een participatietraject opgezet waarmee toekomstige kopers en belangstellenden kunnen meedenken over de uitwerking van de plannen.

De verkoop start naar verwachting eind dit jaar en wordt gedaan door Stad & Zeeland NVM Makelaars in Goes. Geïnteresseerden kunnen zich bij de makelaar melden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Duurzaam wonen met uitzicht op het Goese Meer

De wijk Goese Diep ligt aan de noordkant van Goes, grenzend aan het kanaal en het Goese Meer en op tien minuten fietsen van het centrum van Goes. De landelijke omgeving en de industriële historie bepalen het karakter en de uitstraling van deze nieuwste wijk van Goes. In het Goese Diep zijn inmiddels een kleine 100 woningen opgeleverd. In totaal worden er 380 woningen gerealiseerd, waaronder 110 appartementen en 53 vrije kavels. De wijk is op een klein gedeelte na volledig gasloos ontwikkeld en met deze ontwikkeling is het woongebied straks een luxueus en toekomstbestendig appartementengebouw rijker.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Fotobijschrift ondertekening: v.l.n.r.: wethouder Derk Alssema van de gemeente Goes, Gino van Driessche (directeur AM Zeeland), Ron Flipse (directeur Bouwgroep Peters)

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media