Gemeente Deurne en AM tekenen koopovereenkomst Spoorzone in Deurne

Veel belangstelling tijdens voorverkoop woningen Façade in Deurne

Met de ondertekening van de grondovereenkomst op 17 december door wethouder Helm Verhees van de gemeente Deurne en Jaap van Engelshoven, adjunct-directeur AM, wordt op 20 december gestart met de verkoop van 22 woningen in het middengebied van de Spoorzone onder de projectnaam Façade. Het centrum van het herontwikkelingsgebied Spoorzone wordt getransformeerd naar een aantrekkelijke woonbuurt met in totaal circa 130 woningen. Inmiddels hebben zich al honderd belangstellenden aangemeld voor de woningen.

deurne gw1LR Eerste fase Façade
In de eerste fase worden 22 rij- en hoekwoningen met een prijs vanaf € 177.500 vrij op naam gerealiseerd. Kopers hebben de keuze uit diverse indelings- en/of uitbreidingsvarianten. De woningen hebben een klassieke Oudhollandse architectuur. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw te Weert

Meer informatie over de woningen is te vinden op de website: www.facadedeurne.nl. De verkoop van de woningen start op zaterdag 20 december. Bij interesse kunt u zich van 11.00 tot 12.30 uur melden bij Van Santvoort Makelaars in Deurne.

vtwonen woonstijlen voor AM
Met het vtwonen inrichtingspakket wordt de kopers in Façade de keuze geboden hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past. Het vtwonen inrichtingspakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. ‘vtwonen woonstijlen voor AM’ betreft een samenwerking tussen AM en vtwonen.

Herontwikkeling Spoorzone
De Spoorzone heeft een strategische ligging in de buurt van het NS-station en het centrum van Deurne. Het ruim zeven hectare grote middengebied is in gebruik als bedrijventerrein en grenst aan het spoor en de woonwijk Sint-Jozefparochie. Door dit gebied om te vormen tot een woonbuurt met een gevarieerd woningaanbod, wordt voorzien in de behoefte aan wonen dichtbij het centrum. Bovendien slaat deze nieuwe buurt een brug tussen Sint-Jozefparochie en het centrum.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF
 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media